2019-10-12 | FitMoM 2019

 

Verseny:

2019. október 12., szombat

MoM Sport - Sportcsarnok, 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

A versenyzők 7:00 h-tól jöhetnek be az épületbe. 9:30-11:30 között koreográfia betanítás, amelyen minden versenyzőnek részt kell vennie!

14 éven aluli gyerekek ingyen vehetnek részt az eseményen. A gyerekek részére játékvárat, kézműves programokat, és még nagyon sok színes programot biztosítunk.

 

Online regisztráció:

http://www.fitparade.hu/hu/versenyregisztracio/fitmom-2019

 

REGISZTRÁCIÓ

Mérlegelés, helyszíni regisztráció:

2019. október 11., péntek, 10:00-16:00 h

MoM Sport – Különterem, 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

 

Felhívjuk minden kedves versenyzőnek a figyelmét, hogy a regisztrációkat visszaigazoló E-mailekért ellenőrizzék a "spam" mappákat is!

Szabályzat:

A versenyzéshez egyesületi vagy klubtagság nem szükséges, kezdő egyéni versenyzők jelentkezését  is várjuk.

A versenyre való jelentkezés hivatalos jelentkezési lapon keresztül történik. A jelentkezési lapot hiánytalanul kell kitölteni és csatolni kell a gyerek(ek) születési anyakönyvi kivonatát. A jelentkezéshez egész alakos fényképet kérünk, a felvétel elkészítésének dátuma azonosítható kell, hogy legyen. A verseny szervezője a fénykép beérkezését követően a jelentkezést elbírálja és jogosult a jelentkezést elutasítani, ha a versenyző felkészültsége nem felel meg az elvárt színvonalnak. A postai úton beküldött képeket nem áll módunkban visszaküldeni. A képeket az info@fitparade.hu e-mail címre JPG formátumban kérjük eljuttatni. Az SBI Promotion Kft. nem vállal felelősséget a postai, illetve e-mailen beküldött szerzői jogokkal ellátott és/vagy elveszett, megsérült képek kapcsán. A beküldött képek az SBI Promotion Kft. tulajdonába kerülnek. A jelentkezőknek biztosítaniuk kell egy nyilatkozattal, hogy az SBI Promotion Kft. részére beküldött képek és a rendezvényen készített fotók közlésre alkalmasak és a Fitparádé „FitMoM” kampányában és a rendezvény beszámolóiban publikálhatóak.

 

Résztvevők:

Az Anyukáknak is jár a csillogás és a reflektorfény. Mint minden versenyünket, úgy ezt is egy kicsit másképpen közelítjük meg, mint az eddigi szervezők. A versenyre azok az amatőr sportoló fitt anyukák jelentkezhetnek, akik legalább egy saját gyerekkel rendelkeznek és korábban nem értek el fitness versenyen TOP5 helyezést! 

Hozzátok magatokkal gyermekeiteket is, mert a gyerekek részére programokat biztosítunk. Amíg az Anyu mozog a gyerkőc sem fog unatkozni. 14 éven aluli gyerekek részére a belépés ingyenes. 

Online előregisztráció: (Helyszíni regisztráció nincs!)

2019. október 4. (péntek), 17:00-ig: 20.000,-Ft vagy 70 Euro. Online regisztrálni a versenykiírás alatt lehet. Ezután nevezést nem fogadunk el. Kizárólag online előregisztrált versenyzők indulhatnak, akik a nevezési díjat is befizették.

Bankszámlaszám: SBI Promotion Kft.: K&H Bank: 10401093-50526685-54511005.

Az előregisztrációs díj befizetését tanúsító csekk eredeti példányát, illetve a banki átutalás másolatát be kell mutatni az október 11-i mérlegelésen - amennyiben a szervezők nem jelzik vissza automatikusan, hogy a regisztráció teljes. A szervezők minden jelentkezést visszaigazolnak! Az átutalásnál a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni az induló nevét és versenykategóriáját. 

Helyszíni regisztráció: (magasság és életkor ellenőrzés versenypóló és bevonuló ruha személyes átvétele) 2019. október 121., helyszín: MoM Sport, Különterem 10:00-16:00 h között.

Fontos információ!
A regisztrációs díjakat és jegyárakat semmilyen okból nem térítjük vissza! (Sikertelen vízumszerzés esetén sem)

 

KATEGÓRIÁK:

FitMom: -165 cm, +165 cm.

(Tervezett magassági kategóriákamelyeket ott vágunk el, ahol a legkiegyensúlyozottabb a mezőny létszáma.) Kategóriánkénti 5 fős létszám alatt a szervező jogosult összevonni a kategóriákat.

Egy versenyző egy kategóriában indulhat. 

 

Díjak:

 

I. - V. helyezettek nyereményei:

Serleg

Érem

 

Minden induló emléklapot, versenypólót, az első fordulóhoz szükséges egyedi FitDress sportruházatot, térdzoknit kap. A döntőbe nem jutott versenyzők emlékérmet kapnak.

 

A kategória díjazások bővülhetnek!

Az átvett és később elvesztett ajándékok pótlására nincs lehetőség.

 

A bírálást a Fitparádé jogtulajdonosa által felkért nemzetközi zsűri végzi el. Az elbírálás a következő szempontokat követi: Nyílt tehetségkutató, 2 fordulós verseny. A verseny megkezdése előtt Göncz Sada koreográfus segítségével 1 óra áll a rendelkezésre a színpadi koreográfia, mozgások és a könnyed alapállás elsajátítására. A betanulás alatt egyentrikót viselnek a versenyzők, amelyet a helyszíni regisztráció során kapnak meg. Utána a versenyzők a bevonuló sportruhában, zokniban és fehér sportcipőben várakoznak a színpad mellett.  Rajtszámot kitűzni kötelező.

 

Kötelező, könnyített alapállások minden kategóriában:

Az általános fizikai szépség, sportosan kidolgozott, egészségesen zsírmentes, nőiesen izmos tónus, arányos, esztétikus, szimmetrikus testalkat bemutatása mellett a versenyző mozgáskoordinációjának, egyéniségének, kisugárzásának, színpadi mozgásának elbírálása. A zsűri elsősorban a test szimmetriáját, nőies izomzatát, fittségét értékeli. Nem szabad túlzásba vinni az izmokat! A robosztus izomzat és a duzzadó erek hátrányt jelentenek és lepontozásra kerülnek, ez nem sportmodel vagy fitforma verseny! A zsűri értékeli az összbenyomást, a szép tartást, mozgást is pontozza. Ez a „FitMom” verseny, ahol fontos a szép has, láb, fenék, de kedves arccal, szépséggel, nőiességgel, egészséges kisugárzással párosítva. Narancsbőr, rezgő combok lepontozásra kerülnek. Nincsenek pózok, a versenyzők nem feszítenek. Sportos, nőies, könnyed beállás van szemből, mindkét oldalról és hátat fordítva.

Különösen ügyelni kell a frizurára, sminkre, kiegészítőkre, hiszen ezek is számítanak az összbenyomás megítélésében.  A „natur look” és a „glamour look” a nyerő.

 

A verseny menete:

A verseny 2 fordulós. A fordulókban a versenyzők rajtszám szerint felsorakoznak a színpad hátulsó részén.

Az 1. forduló során az indulók csinos, erre az alkalomra tervezett egyen sportruházatban, fehér térdzokniban és fehér sportcipőben, egyszerű közös koreográfiát mutatnak be, melyet Göncz Sada sztártréner tanít be számukra. A forduló alatt a műsorvezető mindenkit bemutat. Minden kategória versenyzője együtt jön fel a színpadra. A bemutatkozáshoz a versenyző kijön a színpad közepére, és megmutatja magát szemből és hátulról, majd visszamegy a sorba. Ez a forduló azt a célt hivatott szolgálni, hogy a versenyzők megmutassák magukat a közönségnek és a bíróknak, illetve a második fordulóban fesztelenebbül tudjanak mozogni a színpadon. Minden versenyző emlékérmet kap a színpadon.

Ezt követően a versenyzők lemennek a színpadról és az öltözőben bikinit öltene. Az 1-2. forduló között várhatóan 45 perc lesz arra, hogy visszajönnek a színpadhoz. 

A 2. forduló során a versenyzők a meghirdetett kategóriánként jönnek fel bikiniben. A FitMoM -165 cm+165 cm, a FitMoM +30 év -165 cm. A kategóriák felhívása emelkedő rajtszám-sorrendben történik. Ennek során bikiniben és magas sarkúban, név szerinti szólításra, egyenként a színpad közepére jönnek, ahol - bírói irányítással - maximum 10 másodperc alatt megteszik a 4 könnyített alapfordulatot (nem fitness és nem figure póz, nincs feszítés, csak lazán, nőiesen), majd visszaállnak a sorba. A bírók kihívhatják összehasonlításra a versenyzőket. Versenyzők a színpad mellett maradnak az eredményhirdetéshez.

 

Bírók: nemzetközi bírói kar.

 

Kötelező, könnyített alapfordulatok ruházata, felszerelése, megjelenése:

Sportruházat: A FitDress sportruházatot (top, kisnadrág, design térdzokni) a pontos ruha- és zokni méret előzetes megadása mellett startajándékként biztosítjuk az indulók részére.

Bikini: Tiszta, illemnek és ízlésnek, disztingváltságnak megfelelő, díszíthető, 2 részes fürdőruha, a fenék 50%-át fednie kell a bugyinak. A tanga tilos!

Cipő:

1. fordulóhoz: Fehér színű sportcipőt a versenyző hozza magával! 

2. fordulóhoz: Balesetmentes járást biztosító, magas sarkú cipő, a platform mérete max. 2 cm, a sarok max. 12 cm. 

Színpadi mozgás: A közönséges viselkedés lepontozásra kerül. A versenyzőknek elegáns, finom mozgást ajánlunk a színpadon.

Haj: Bírálat során ne akadályozza a váll és a hát izomzatának értékelését. Legyen csinos, ápolt, modern és nőies.

Test: Testdíszítés (piercing) nem megengedett!

 

Barnítás:

A barnítás elvárt.

Helyszíni barnítása kizárólag a Pro Tan sátorban engedélyezett. 

DREAM TAN és egyéb barnító használata tilos! Helyszíni barnítás a ProTan sátrain kívül tilos!

Díszítők, kellékek: A testtetoválást nem pontozzuk le, de azt kérjük a barnító alatt alapozóval lefedni. Fülbevaló, gyűrű, karkötő és fürdőruha strasszos, köves, flitteres díszítése engedélyezett. Zavaró díszítés, illetve karóra, bokalánc, színpadon látható piercing használata tilos!

Egyéb: Verseny közben rágógumi, cukorka, stb.. rágása tilos! 

Pontos cím, telefonszám, e-mail cím, illetve egyéb elérhetőséget nem jelentetünk meg és nem adunk ki. Az SBI Promotion Kft. részére megküldött elérhetőségeket kizárólag a jelentkezéssel kapcsolatos tájékoztatás miatt kérjük. Az SBI Promotion Kft. nem ügynökség, nem képviseli a versenyzőket. A jelentkezéshez meztelen képet nem fogadunk el. Az SBI Promotion  Kft. fenntartja a jogot, hogy az általa alkalmatlannak minősített (honlapon nem megjeleníthető), illetve láthatóan korrigált/módosított anyagokat elutasíthasson.

A jelentkezés visszaigazolását e-mailben kapják a jelentkezők.

A jelentkezők minden levelezésben jelöljék meg nevüket és elérhetőségüket (telefonszám, e-mail cím). Az itt felsorolt szabályoktól való eltérés diszkvalifikációhoz vezethet. Az SBI Promotion Kft. által szervezett versenyekre való szabályos jelentkezés egyben a szabályok elfogadását is jelenti.

A promóter a szabályokat módosíthatja, amelyeket a www.fitparade.hu weblapon tesz közzé!

 

BARNÍTÁS / SMINK / FRIZURA IDŐPONT FOGLALÁS:

http://www.versenybarnitas.hu/elojegyzes/esemeny/289

vissza