Üdvözlünk a FitparÁdÉN

2 napos Fitparade® gym Sports Festival

programok: Street workout, bothúzás, strongman, crossfit, légtorna, rúdfitness, funkcionális fitness, birkózás, önvédelmi és küzdősport bemutatók, szenior örömtánc, szkander, erőemelés, fekvenyomás, NPC regional, ifbb pro qualifier, ifbb pro figure, ifbb pro bikini, ifbb pro wellness versenyyek, gyerekprogramok, gyerek fitness, egészséges életmód programok és előadások, fitexpo

Időpont: 2024. október 19-20.
helyszín: Kozma István Magyar Birkózó Akadémia

Versenyek

BLADE SPORT
NPC Regional

A Blade Sport NPC REGIONAL verseny október 19-én kerül megrendezésre. 

Tovább a versenyre

IFBB PRO QUALIFIER

Az IFBB PRO QUALIFIER verseny október 20-án kerül megrendezésre.

Tovább a versenyre

NPC Natural Regional

Az NPC NATURAL REGIONAL verseny október 19-én kerül megrendezésre.

RegisztráCIÓ

A BLADE SPORT NPC REGIONAL, az NPC NATURAL REGIONAL és az IFBB PRO QUALIFIER versenyre
itt tudsz regisztrálni!

Hírek és PROGRAMOK

Fitparade 2023 menetrend
Kedves Versenyzők, alább láthatjátok a szombati és a vasárnapi verseny menetrendjét.
Live stream
Nézd a versenyt élőben: https://sportstream.hu/
GRAND OPENING IN UNDER ARMOUR OUTFIT
It is a 100 EUR worth gift only for the first 80 registered women at the Blade Sport NPC Regional Bring your white sport shoes with you! What you get:...
Onsite registration
Online registration is closed. Onsite registration: 13. October 2023. 10-16 h V.30 Belvárosi Sportközpont Az online nevezés lezárult. Helyszíni regisztráció: 2023. október 13. 10-16 h V.30 Belvárosi Sportközpont
Kozma István Magyar Birkózó Akadémia
NPC Natural Regional
Kozma István Magyar Birkózó Akadémia
IFBB Pro Qualifier
Kozma István Magyar Birkózó Akadémia
Blade Sport NPC Regional

Gyakori kérdések

  1. Menj a  www.npcworldwide-register.com oldalra
  2. Kattints az Apply gombra
  3. Töltsd ki az adataidat az első oldalon
  4. Válaszd ki az országodat a 2. oldalon, majd a többi hiányzó címadatot
  5. Add meg az email címedet és az új jelszavadat a 3. oldalon
  6. A lap alján a Rules and Regulations-re kattintva olvasható a szabályzat
  7. Kattints a Continue gombra a fizetés megkezdéséhez
  8. Add meg a fizetéshez szükséges adatokat
  9. Az emailedre kapott levélben erősítsd meg az email címedet
  10. Email címeddel és jelszavaddal lépj be a www.npcworldwide-register.com weboldalra, ahol hozzáférhetsz és kinyomtathatod az éves NPC Worldwide Tagságodat.


A 2020-as évtől kezdve bárkinek, aki szeretne az NPC/IFBB Pro League hazai és nemzetközi versenyein indulni, kötelező regisztrálnia a www.npcworldwide-register.com oldalon, hogy megkapja az NPC Worldwide Membershipet (a Tagságot). Ennek hiányában egyik versenyen sem engedett az indulás.

A regisztráció alkalmával használt személyes információknak egyeznie kell az útlevélen/személyi igazolványon szereplő adatokkal.

A versenyek OPEN rendszerű szabadidős versenyek, azon minden versenyző indulhat, aki felkészült és egészséges. A kialakult COVID helyzet miatt, a promóter testhőmérséklet ellenőrzést végezhet és megtagadhatja az indulást attól a versenyzőtől, akinek az egészségügyi állapota megkérdőjelezhető.
Minden magyar versenyzőnek, aki szeretne az NPC/IFBB Pro League versenyrendszerébe bekapcsolódni, regisztrálnia kell az NPC Worldwide éves tagságáért: https://www.npcworldwide-register.com/login, az NPC Hungary éves tagságáért: https://www.ifbbproleaguehungary.hu/npc-ifbb-pro-hungary-kartya-vasarlas/ ,  és el kell indulnia a hazai NPC Regional versenyen 2020. október 17-18-án a Fitparádén. A hazai NPC Regional versenyen való részvételt követően tudtok indulni a Fitparádé IFBB Pro Qualifier versenyen október 18-án, amennyiben Profi kártyáért szeretnének versenyezni.

Amennyiben szeretnétek olyan nemzetközi versenyen indulni, amelyik a Fitparádé előtt kerül megrendezésre, úgy regisztráljatok az október 17-18-i Fitparádé NPC Regional-ra – ami alapfeltétele a külföldi versenyeken való indulásnak – majd vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

A kártya mindig az adott év végéig érvényes. Például: A 2020-ban kiváltott kártya 2020. december 31-ig jogosít fel az indulásra.

NPC WORLDWIDE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP / ATHLETICON kvalifikációs szabályzata szerint:

  1. Az NPC WORLDWIDE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPSEN a következő kategóriák kerülnek megrendezésre: Men’s Bodybuilding, Men’s Classic Physique, Men’s Physique, Women’s Fitness, Women’s Figure, Women’s Bikini, Women’s Physique, Women’s Wellness
  2. A kvalifikált versenyzők listája és a mindenkori pontállás az NPCNEWSONLINE.com és az IFBBPRO.com weboldalon lesz követhető.
  3. Az országonkénti pontállás top 5 helyezettje kvalifikál az ATHLETICONRA minden kategóriában
  4. Kvalifikációs pontok gyűjtése az ATHLETICONRA:
    A PRO QUALIFIER versenyeken az abszolút kategóriák 2-5. helyezettjei 8, 7, 6, 5 pontot kapnak
    Az NPC REGIONAL versenyeken az abszolút kategóriák 1-5. helyezettjei 5, 4, 3, 2, 1 pontot kapnak
  5. Ha egy PRO QUALIFIER vagy REGIONAL versenyen mindössze 1 Open kategória van megrendezve, akkor a versenyzők az előző (4.) szabálypontnak megfelelően kapják a pontokat.
  6. Az ATHLETICON abszolút bajnokai IFBB PRO kártyát nyernek.

Azon versenyzők indulhatnak, akik sosem végeztek a top3-ban korábbi NPC versenyeken.

A befizetett díjak a következő évi (2021.) Fitparádén kerülnek jóváírásra. A nevezések és kiegészítő szolgáltatások díja nem átruházható és kizárólag a jövő évben használható fel.

Fontos! A regisztrációs díjatok nem veszik el!  Akkor is szeretnénk megrendezni a Fitparádét, ha közben úgy alakul, hogy azt csak nézők nélkül lehetséges. Amennyiben a jogszabályok változása miatt a verseny időpontja változik, a befizetett regisztrációs díjakat a következő versenyidőpontra írjuk át.

A teenage korosztályban azok indulhatnak, akik a verseny napjáig nem töltötték be a 20. életévüket.
A junior korosztályban azok indulhatnak, akik a verseny napjáig nem töltötték be a 24. életévüket.
A masters (35+) korosztályban azok indulhatnak, akik a verseny napján már betöltötték a 35. életévüket. A masters (40+) korosztályban azok indulhatnak, akik a verseny napján már betöltötték a 40. életévüket. A masters (50+) korosztályban azok indulhatnak, akik a verseny napján már betöltötték a 50. életévüket. 

HÍREK / ÚJDONSÁGOK

Onsite registration

Online registration is closed. Onsite registration: 13. October 2023. 10-16 h V.30 Belvárosi Sportközpont Az online nevezés lezárult. Helyszíni regisztráció: 2023. október 13. 10-16 h

Tovább olvasom

Belépőjegyek

FITPARADE napijegyek ára 10.000 Ft / nap, amellyel megtekinthetőek az aznapi versenyek, a belépőjegy a backstage-be és egyéb kordonozott területekre belépésre nem jogosít. Az ülőhelyek

Tovább olvasom

iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy naprakész a Fitparade® kapcsán! Amennyiben szeretnél értesülni friss híreinkről és újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Galéria

Böngéssz kedvedre az elmúlt évek képei között. Képgalériánkat folyamatosan bővítjük!