Európa legnépszerűbb fitmodel versenye, a Fitmodel World

A FITPARÁDÉ nevével egybeforrt Fitmodel World idén már 18. alkalommal kerül megrendezésre. A verseny promóterei, Buranits Ildikó és Sebestyén Péter, valamint Timea Majorova IFBB Pro fitness világbajnok úgy álmodták meg a versenyszámokat, hogy azokon kortól és felkészültségtől függően minden fitt és sportos hölgy megtalálja a számára legideálisabb kategóriát. Ennek a világszinten is jegyzett versenynek a kategória győztesei és abszolút bajnokai egyben világbajnoki, európa-bajnoki és magyar bajnoki címmel büszkélkedhetnek.

A teljesség igénye nélkül a következő versenyzők karrierje kezdődött ezen a versenyen: Toldi Zsuzsi, Oláh Noémi, Nagy Bettina, Regős Lili, Mészáros Rafaella, Frits Patrícia, Ország (Zsuppán) Fanni, Czine Szilvia.

Az idei év menetrendje szerint a Ludovikában 9.00-tól 10.00-ig lesz a koreográfia betanítás, amelyen minden versenyzőnek jelen kell lennie!
A koreográfiát Simkó Gina tanítja be. A bevonuló koreográfia betanítása a mérlegelésen kapott FitDress egyenruhában + térdzokniban és fehér sportcipőben történik. A fehér sportcipőt a versenyzők hozzák magukkal! A verseny a bevonuló show-val kezdődik 10 órakor, a versenyzők a Fitdress-ben fehér zokniban és fehér sportcipőben vonulnak fel a betanult koreográfia szerint.
A versenyzők utána azonnal átöltöznek és kategóriák szerint bikiniben, magassarkúban lépnek színpadra. Az eredményhirdetés az UNDER ARMOUR sportszettben, fehér zokniban és fehér tornacipőben történik. Az UNDER ARMOUR szettet a finalisták ajándékba kapják.

Tisztában vagyunk vele, hogy lesznek olyan versenyzők, akik vasárnap mindhárom versenyen indulnak (NPC Regional, IFBB Pro Qualifier, Fitmodel World), azért szerveztük a bikini, a wellness, fitmodel, sportmodel, junior, senior, masters és lady kategóriákat egy napra, hogy erre legyen lehetőségetek. Így egyszer kell barnítani, sminkelni, hajat csináltatni és formát időzíteni, miközben több alkalommal tudtok színpadra állni.

Verseny címe: Ludovika Aréna – 1089 Budapest, Diószegi Sámuel u. 25.
Check-in, mérlegelés: 2020. október 16. (péntek) – T62 HOTEL-ben, a verseny hivatalos hotelében (1066 Budapest, Teréz körút 62.)
Verseny ideje: 2020. október 18. (vasárnap)
Regisztráció: https://www.fitparade.hu/regisztracio/fitmodel-world-regisztracio/
További információk: https://www.fitparade.hu/hazai-versenyek/fitmodel-world/

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email