Fitexpo

Immáron 21. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legjelentősebb multisport fesztiválja, a FITPARÁDÉ®! Több száz hazai és nemzetközi versenyző méri össze tudását 22 szabadidős sportágban. Az elmúlt években magasra tettük a mércét, és ez idén sem lesz másképp!

Dátum: 2023. október 14-15. 

Amennyiben az Ön számára is érdekes lehet egy nívós, eredményes és költséghatékony kereskedelmi és marketing megjelenés, úgy kérje ajánlatunkat a megjelenési lehetőségekről!

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az IFBB PRO QUALIFIER verseny, ahol idén először már 9 kategóriában szerezhetnek az indulók IFBB profi kártyát!

A két napos eseményen várhatóan naponta legalább 5-600 szabadidős versenyző vesz majd részt 22 sportág versenyein! A legkülönfélébb fitnesz sportok mellett számos más edzőtermi sportág is képviselteti magát, többek között több harcművészeti szakág, testépítés, szkander és rúdsport bajnokságok kerülnek megrendezésre. 

Hogy az esemény hírét a lehető legtöbb emberhez eljuttathassuk, egész évben kommunikálunk az esemény kapcsán.

A rendezvényt megelőzően online, indoor és outdoor kampányunk két hónapon át tart. Az edzőtermekben, sportlétesítményekben is találkozni fog plakátjainkkal és szórólapjainkkal. Először fogunk megjelenni az Urban Advert nemzetközi digitális felületein. Bajnokaink gyakran szerepelnek az RTL Klub Fókusz és a TV2 Aktív című műsorokban. 

Amennyiben egyedi megjelenést szeretne, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a lehetőségekről: expo@fitparade.hu