Fitexpo

Immáron 20. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legjelentősebb multisport fesztiválja, a FITPARÁDÉ®! Több száz hazai és nemzetközi versenyző méri össze tudását. Az elmúlt években magasra tettük a mércét, és ez idén sem lesz másképp!

Dátum: 2022. október 15-16. 

Amennyiben az Ön számára is érdekes lehet egy nívós, eredményes és költséghatékony kereskedelmi és marketing megjelenés, úgy a következő oldalon részletes információkat talál az elérhető megjelenési lehetőségekről!

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az IFBB PRO QUALIFIER verseny, ahol idén először már 9 kategóriában szerezhetnek az indulók IFBB profi kártyát!

A két napos eseményen várhatóan közel 600 versenyző vesz majd részt számtalan sportág képviselői közül! A legkülönfélébb fitnesz sportok mellett számos más sportág is képviselteti magát, többek között több harcművészeti szakág, testépítés, szkander és rúdsport nemzetközi és országos bajnokságok kerülnek megrendezésre. 

Hogy az esemény hírét a lehető legtöbb emberhez eljuttathassuk, kiterjedt marketing kampány övezi majd a rendezvényt. 

Minden eddiginél szélesebb körű online  marketing kampányunk közel két hónapon át tart majd, és e mellett edzőtermekben, sportlétesítményekben plakát és szórólap kampányt is indítunk.

Letöltendő anyagok

Amennyiben egyedi megjelenést szeretne, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a lehetőségekről: expo@fitparade.hu