Rólunk

A FITPARÁDÉ® immár 22 éve a régió legnagyobb kétnapos GYM SPORTS fesztiváljává növekedett.

A népszerű rendezvény az egész családnak aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál. A sportágak választéka szinte határtalan, azonban egy dolog közös, mindegyik az edzőtermi sportok világához kapcsolódik.

A rendezvénynek 2003-2007 között 5 alkalommal a debreceni Főnix Csarnok adott otthont, az elmúlt 17 évben pedig Budapesten találkoztak a magyar és nemzetközi fitnesz és testépítő világ amatőr és profi versenyzői.

A csepeli Duna ág partján idillikus környezetben elhelyezkedő Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) sportcsarnokában professzionális körülmények között ismerkedhetnek meg a birkózás mellett több harcművészeti szakággal, funkcionális sportokkal, fitnesszel, testépítéssel, street workout-tal, küzdősportokkal, szkanderrel vagy a rúdsporttal az érdeklődők.

2024. október 19-20-án a kilátogatók aktív részesei is lehetnek a rendezvénynek, kipróbálhatják a sporteszközöket, a sportágakat, belekóstolhatnak a sportos, egészséges életérzésbe, amely által akár életmód váltáshoz is kaphatnak motivációt. A közös élményeknek igazán nagy szerepük van a mindennapokban, ezért különösen jelentős a családdal együtt végezhető sporttevékenységekre szánt idő minőségi kihasználása.

A FITPARÁDÉ® tulajdonosa Buranits Ildikó és 2023. február 16-tól   Afrim Aliti társtulajdonos.

A FITPARÁDÉ® évről-évre sporttörténelmi lehetőséget kínál a szabadidős magyar sportolóknak, hiszen az elmúlt 22 évben ennek a rendezvénynek a csúcseseményeként rendeztünk IFBB profi versenyeket, innen indultak a világ élvonalába olyan fitnesz és testépítő sztárok, mint Tóth Dani, Toldi Zsuzsi, Oláh Noémi, Molnár Péter, Nagy Bettina, Regős Lili, Mészáros Rafaella, Frits Patrícia, Ország (Zsuppán) Fanni, Czine Szilvia, Németh Bálint, Oczella Eszter, Molnár Zsófia. A 2018-as FITPARÁDÉ® egy óriási mérföldkő volt a magyar fitnesztársadalom életében és a magyar testépítés történetében is. A multisport fesztivál tulajdonosa és egyben promótere, Buranits Ildikó olyan szintet lépett meg, ami mindaddig elképzelhetetlen volt a hazai versenyzőknek. Magyar színpadon, magyar közönség előtt akár magyar versenyzők is megszerezhetik a hőn áhított IFBB Pro kártyát, sőt, az utána következő profi versenyeken a friss kártyások is indulhatnak. A profi versenyek pedig a Mr Olympia-ra kvalifikálnak.

Buranits Ildikó - Tulajdonos, promóter

A rendezvényt a kezdetek óta Fitexpo kíséri, ami kiváló megjelenési és bemutatkozási lehetőséget nyújt a sport-és fitneszvilág indusztriális és kereskedelmi szereplőinek. Bővebb információt a kiállítókról vagy a megjelenési lehetőségekről a Fitexpo menüpont alatt talál.

Egy kis ízelítő a FITPARÁDÉ® hangulatából: