Rólunk

A FITPARÁDÉ® immár 18 éve a régió legnagyobb kétnapos multisport fesztiváljává növekedett.

A népszerű rendezvény az egész családnak aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál. A sportágak választéka szinte határtalan, azonban egy dolog közös, mindegyik az edzőtermi sportok világához kapcsolódik.

A rendezvénynek 2003-2007 között 5 alkalommal a debreceni Főnix Csarnok adott otthont, az elmúlt 12 évben pedig Budapesten találkoztak a magyar és nemzetközi fitnesz és testépítő világ amatőr és profi versenyzői.

Idén új helyszínen várjuk az érdeklődőket, ahol Budapest legmodernebb sportcsarnokában, autentikus környezetben ismerkedhetnek meg több harcművészeti szakággal, labdajátékokkal, testépítéssel, szkanderrel vagy a rúdsporttal.

2020. október 17-18.-án az Europa Event Centerbe kilátogatók aktív részesei is lehetnek a rendezvénynek, kipróbálhatják a sporteszközöket, a sportágakat, belekóstolhatnak a sportos, egészséges életérzésbe, amely által akár életmód váltáshoz is kaphatnak motivációt. A közös élményeknek igazán nagy szerepük van a mindennapokban, ezért különösen jelentős a családdal együtt végezhető sporttevékenységekre szánt idő minőségi kihasználása.

A FITPARÁDÉ® évről-évre sporttörténelmi lehetőséget kínál a magyar sportolóknak, hiszen az elmúlt 20 évben ennek a rendezvénynek a keretei között rendeztünk IFBB profi versenyeket, innen indultak a világ élvonalába olyan fitnesz és testépítő sztárok, mint Tóth Dani, Toldi Zsuzsi, Oláh Noémi, Molnár Péter, Nagy Bettina, Regős Lili, Mészáros Rafaella, Frits Patrícia, Ország (Zsuppán) Fanni, Czine Szilvia. A 2018-as FITPARÁDÉ® egy óriási mérföldkő volt a magyar fitnesztársadalom életében és a magyar testépítés történetében is. A multisport fesztivál tulajdonosai és egyben promóterei, Buranits Ildikó és Sebestyén Péter olyan szintet léptek meg, ami mindaddig elképzelhetetlen volt a hazai versenyzőknek. Magyar színpadon, magyar közönség előtt akár magyar versenyzők is megszerezhetik a hőn áhított IFBB Pro kártyát.

Buranits Ildikó - Tulajdonos, promóter
Sebestyén Péter - Tulajdonos, társpromóter

A FITPARÁDÉ® 2019-ben már közel 60 sportágnak és több mint 20 országból, mintegy 2000 sportolónak adott otthont.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ban harmadszor rendezhetjük meg az IFBB Pro Qualifier versenyt, továbbá először mutatjuk be hazánkban az NPC REGIONAL versenyt, úgy, hogy mindkettő Dwayne Johnson 2021 októberében megrendezésre kerülő ATHLETICON világbajnokság kvalifikációs pontgyűjtő versenye is lesz.

A megszerezhető profi kártyák számában is dinamikus növekedés mutatkozott az elmúlt években, a korábbi 7 IFBB Pro Card után 2020-ban már 9 profi licence bírtokában léphetnek a profik közé az abszolút bajnokok.

A rendezvényt a kezdetek óta Fitexpo kíséri, ami kiváló megjelenési és bemutatkozási lehetőséget nyújt a sport-és fitneszvilág indusztriális és kereskedelmi szereplőinek. Bővebb információt a kiállítókról vagy a megjelenési lehetőségekről a Fitexpo menüpont alatt talál.

Tekintsd meg a fitparádé® 2019 hivatalos videóját: