PROGRAMOK

STREET WORKOUT, BOTHÚZÁS, STRONGMAN, CROSSFIT, LÉGTORNA, RÚDFITNESS, FUNKCIONÁLIS FITNESS, BIRKÓZÁS, ÖNVÉDELMI ÉS KÜZDŐSPORT BEMUTATÓK, SZENIOR ÖRÖMTÁNC, SZKANDER, ERŐEMELÉS, FEKVENYOMÁS, NPC REGIONAL, IFBB PRO QUALIFIER, IFBB PRO FIGURE, IFBB PRO BIKINI, IFBB PRO WELLNESS VERSENYYEK, GYEREKPROGRAMOK, GYEREK FITNESS, EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD PROGRAMOK ÉS ELŐADÁSOK, FITEXPO

A látogatók aktív részesei is lehetnek a rendezvénynek, kipróbálhatják a sporteszközöket, a sportágakat, belekóstolhatnak a sportos, egészséges életérzésbe, amely által akár életmód váltáshoz is kaphatnak motivációt. 

Közelgő események

bothúzás
FITPARADE® Bothúzó Gála

A FITPARADE® Gym Sports Festivál versenyei mellett a sportrendezvényre kilátogatók október 15-én egy izgalmas versenybe, a Bothúzásba is bepillantást nyerhetnek.

Mi is pontosan a bothúzás? A bothúzásnál ketten leülnek egymással szemben. Lábaikat egy deszkához támasztják és megragadnak egy fél méteres botot azzal a céllal, hogy megszerezzék azt, vagy áthúzzák az ellenfelet a saját térfelükre. A nyers erő mellett az ügyesség is nagyon fontos, állítják a versenyzők.

 

npc_hungary_black
2020
Blade Sport NPC Regional verseny

A 2020. évi nagy sikerű NPC Regional után 2021-ben ismételten, 2 napon keresztül szervezzük meg ez a versenyt! A Blade Sport NPC Regional – és a Pro Qualifier – verseny abszolút top 5 helyezettjei értékes pontokat gyűjtenek Dwayne “The Rock” Johnson ATHLETICON világbajnokságára.

Minden információ – nevezési díj, kategóriák, versenykiírások, helyszín térkép – a Versenyek menüpont alatt megtalálható.

Regisztrálni KIZÁRÓLAG ONLINE lehetséges a Regisztráció menüpont alatt.

 

 

Europa Event Center
DSC06234
2020
IFBB Pro Qualifier verseny

Idén már harmadjára rendezhetjük meg az IFBB Pro Qaulifier versenyt a Fitparade® keretei között, a rendezvény mindkét napján. A Pro Qualifier – és a NPC Regional – verseny abszolút top 5 helyezettjei értékes pontokat gyűjtenek Dwayne “The Rock” Johnson ATHLETICON világbajnokságára.

Az első napon 3, a második napon 6 IFBB Pro kártya kerül átadásra az abszolút győztesek részére.

Minden információ – nevezési díj, kategóriák, versenykiírások, helyszín térkép – a Versenyek menüpont alatt megtalálható.

Regisztrálni KIZÁRÓLAG ONLINE lehetséges a Regisztráció menüpont alatt.

Europa Event Center