A verseny helyszíne, a KIMBA!

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány sportcsarnoka 2019. év végén, Budapest XXI. kerületében, gyönyörű zöldövezeti környezetben, a Kis-Duna partján épült meg, itt rendezzük 2021-ben a 2 napos FITPARÁDÉ®-t. A KIMBA egy multifunkcionális, háromszintes létesítmény, amelynek közel 4000 nm-es az alapterülete.

A sportcsarnok fő feladata, hogy színvonalas otthont nyújtson a Kárpát-medencei magyar birkózás utánpótlás-nevelésének, akadémiai keretek között. További célja még, hogy a birkózáson túl minél több kulturális, szabadidős vagy sportrendezvénynek biztosítson színvonalas helyszínt.

A földszinten egy háromszőnyeges birkózóterem, a sportolókat, bérlőket kiszolgáló öltözők, egy kondícionáló terem, míg az emeleten egy modern küzdőtér, büfé, ruhatár és előcsarnok található.

A csarnok küzdőtere 500 fős lelátóval rendelkezik, de az épület adottságai lehetővé teszik az akár 1000 fős rendezvények lebonyolítását is.

A csarnok szomszédságában található erdőre a sportcsarnokból meseszép kilátás nyílik, a tetőablakokon és az ablakokkal megnyitott északi falnak köszönhetően akadálytalanul áramlik be a természetes fény.

A sportcsarnok nemcsak a látogatók, bérlők, sportolók testi, hanem lelki és szellemi épülését is szolgálni kívánja, ennek érdekében a földszinten kialakításra került egy kis keresztény kápolna is, amely a csarnok ékköve.

Pontos cím: 1213 Budapest, Hollandi út 8.

Néhány kép a helyszínről:

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email